Fotograf i Stockholm

Det är inte lätt att själv fånga livets viktigaste ögonblick. På festen eller studenten vill man själv koppla av och njuta av tillställningen, inte tänka på att behöva ta kort. Med en egen fotograf kan du vara säker på att föreviga stunden samtidigt som du kan tänka på annat.

En egen fotograf förknippas ofta med höga kostnader och krångliga avtal. Många gånger får man betala per timme eller per bild. Förutom fotograferingskostnaden tillkommer ofta kostnaden för både trycka och digitala bilder. Många fotografer tar ut dyra extraavgifter för att de ska lämna ifrån sig digitalbilderna. För mig är det istället en självklarhet att ni skall få bilderna från just er tillställning. Du betalar alltid en fast kostnad för fotografering och digitalbilder. Dina bilder levereras färdigredigerade i hög kvalité.

Ibland kan det vara kul att kunna njuta av de bästa korten utan en dator. Vill ni ha era bilder trycka kan vi erbjuda detta på professionellt fotopapper och canvas i samtliga format upp till 100 x 170 cm. För att era bilder verkligen skall komma till rätta så rekommenderas en egen fotobok. vi skapar en vacker inbunden bok utav era bilder, komplett med rubriker och undertexter!

Vi ser till att fånga de allra viktigaste ögonblicken genom att fokusera på fotograferingen. Vår uppgift är att ge varje bild en karaktär – att se till att stundens stämning lever vidare på bild.

Besök fotografi portfolio Fotografitjänster och priser

Få ett prisförslag

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din e-post (obligatoriskt)

  Telefonnummer

  Vad vill du ha ett prisförslag på?
  Webbdesign för företagBloggdesignWebbmastertjänstAnnat

  Kort beskrivning av projektet