© Queensberry Ltd 2010. Used with permission. All rights reserved.

Queensberry Books

Handgjorda böcker av högsta kvalité

Våra minnen formar våra liv, men minnen försvagas med tiden. Föreviga minnen från livets viktigaste ögonblick med en fotobok som består. Olnhausen Design samarbetar med Queensberry, ett litet företag i Nya Zeeland som skapar handgjorda fotoböcker av allra högsta kvalité. Böckerna från Queensberry går endast att beställa genom ett nätverk av godkända fotografer. Vi är stolta över att kunna leverera dessa böcker och album av enastående kvalité.

Dessa fotoböcker och album är lika unika som ni. Vi tar fram ett skräddarsytt exemplar med eget tryck på omslag och alla sidor. Ni erhåller ett elektroniskt prov innan tryck för att säkerställa att ni är nöjda.

Böckerna finns i två utformningar – tryckta fotoböcker och handmonterade album. De tryckta fotoböckerna har tryckta bilder på varje sida. I albumen monteras istället bilderna under en passepartout för hand vilket ger allra högsta kvalité.

Självklart är alla bilder tryckta på tjockt, matt, papper av akrivkvalité och gjorde för att hålla i flera generationer. Alla böcker levereras i en lyxig svart låda och det går även att beställa till en skräddarsydd förvaringsbox.

Böckerna erbjuds från 4 000 kronor och har en leveranstid på ca. 5 veckor. Priset och leveranstiden beror på att böckerna är helt skräddarsydda och görs för hand vid varje beställning.

Ring 08 – 429 90 36 för ett prisförslag.

Läs mer på Queensberry’s hemsida

Film om Queensberry Books: