Som projektledare för denna post har han med positiv inställning gjort ett fantastiskt jobb. Oliver har varit drivande i detta projekt, och hört av sig stundvis till och med innan vi hunnit kontakta honom. Han har haft många bra innovativa idéer och förslag på layout av hemsidan, lösningar på nyhetsbrev, rekrytering och mycket mer.

– Athena Adelli, Styrelsen Nobel NightCap

Vi har fått otaliga komplimanger angående hemsidan, och vi kan inget mer göra än att tacka Oliver för ett suveränt jobb.

– Lucy Bai, Styrelseledamot PR & IT på Nobel NightCap

Working with Olnhausen Design is a pleasure! Oliver is a great consultant; eager to meet the project targets, creative in finding well working solutions and highly professional in delivering on time and with great quality!

-Anne Wolf, LEAD Network

Oliver är snabb, kunnig och effektiv. Han överraskar mig ständigt med sina kreativa lösningar.

-David, Amnon AB

Stort tack för bloggen, den blev ännu bättre än jag hade kunnat tänka mig! […] Perfekt att kunna blogga från mobilen och göra snygga bildspel.

-Emma

Ett stort och varmt TACK till Olnhausen Design för ShapeYourLifes nya websida. Det har varit väldigt effektivt och smidigt att jobba med Olnhausen Design…Jag är väldigt nöjd med slutresultatet. Webbsidan uttrycker företagets själ på ett bra sätt.

-Sabina, ShapeYourLife

Det är jag om ska tacka, har letat efter en fotograf som förstår vad jag vill ha hur länge som helst. Den vita skon med detaljen var supersnygg!

-Yasmine, Boutique Moretti

Tusen tack för jättefina bilder! Det ser lika trevligt ut som det var 🙂 Verkligen bra jobbat Oliver!

-Kristina Gradin, NCC Boende

Jag känner att jag upprepar mig, men det du har gjort är helsnyggt… Den övergripande känslan är mycket proffsig.

-Mangon BRF

Underbara!! Tack Oliver, vi är så glada för att vi hittade dig, du är en fantastisk fotograf och vi kommer gladeligen att tipsa vänner och bekanta om dig!

-Synøve Iversen, Bröllopsfotografering

Oliver von Olnhausen är en mångsidig och kreativ person. Vid sidan om detta har han ett bra öga och öra till kundens behov. Oliver är ung och duktig, och jag ser fram emot hans hjälp lång tid framöver.

-Christer Winberg, Skärgårdspoolen AB

Jag måste passa på att säga att jag är så glad att jag valde att göra en hemsida genom dig. Har fått mycket positiv feedback.

-Rebecca Wissman, rebeccawissman.com