A Cup of Life UF

Webbdesign med e-handelslösning till UF-företag

Ett UF-företag till förmån för Barncancerfonden

A Cup of Life UF erbjuder exklusiv termosmuggar med motiv ritat av cancersjuka barn. En del av intäkterna går till Barncancerfonden och affärsidén bygger på att föra kund, produkt och förmånstagare närmare varandra. Vi byggde en hemsida med e-handelslösning till A Cup of Life UF där företaget säljer sina termosmuggar. Hemsidan är baserad på Woocommerce och erbjuder kortbetalning och flera olika fraktalternativ.

Mobilanpassad webbdesign

Eftersom den överhängande majoriteten av studenter idag använder smartphones var det en självklarhet att skapa hemsidan med mobilanpassad kodning. Detta innebär att hemsidan anpassar sig automatiskt efter enheten man surfar med. Hemsidan skapades med support för mobilanpassad visning på alla vanliga skärmstorlekar både med iOS och Android.

Webbshop och E-handel

Då företaget ville vända sig mot kunder i hela Sverige ville de sälja muggarna direkt på hemsidan. Vi skapade en enkel webbshop baserad på Woocommerce. Eftersom en del kunder är i Stockholm erbjöd vi ett alternativ där kunderna själva kunde hämta muggarna och därmed slippa fraktkostnad.
woocmmerce_grayscale

TACK för en snabb och proffsig hemsida! Vi är så glada vi hittade dig!

Klara, A Cup of Life
10
Antal sidor
20
Dagar att skapa
500
Besökare om dagen
[social_buttons nectar_love=”true” facebook=”true” twitter=”true” pinterest=”true” ]

Om du gillar detta projekt, ta en sekund och dela med dig!