Evergreen Solutions AB

Mobilanpassad webbdesign
med skräddarsydda funktioner

Säljande produktutbud

Evergreen Solutions är ett företag som inriktar sig på avloppsrening för såväl enskilda hushåll som större samhällen och industrier. Vi skapade en modern hemsida med ett utförligt produktbibliotek komplett med nerladdningsbara produktblad, tekniska specifikationstabeller och säljande bilder. Eftersom att all information om produkterna finns på hemsidan kan kunder snabbare hitta svar på sina frågor. Dessutom underlättar det för företaget som får färre frågor och snabbare affärsavslut.

Mobilanpassad hemsida

Hemsidan skapades givetvis med mobilanpassad kodning vilket gör att hemsidan anpassar sig automatiskt efter enheten man surfar med. Detta underlättar enormt vid kontaktförfrågningar eftersom länkar till telefonnummer och mejl automatiskt triggar respektive app i en smartphone. Eftersom skärmarna på mindre enheter gör att mindre information får plats anpassar sig hemsida därefter. Exempelvis hamnar den viktigaste informationen högst upp och menyen byter till en enklare dropdown-meny.Detta gör att hemsidan ser sitt bästa ut på alla möjliga skärmar med olika upplösningar.

Framtidssäker plattform

Med e-handel på frammarsch valde vi att redan nu lägga grunden för en potentiell e-handelslösning. Även om produkterna i dagsläget inte lämpar sig för e-handel så ville vi säkerställa att möjligheten finns att sälja tillbehör via e-handel i framtiden. Därför skapades hemsida på en framtidssäker plattform med förberedelse för e-handel om det blir aktuellt. Detta innebär att samma utseende och grafiska profil enkelt kan föras över till en webbshop.

22
Antal sidor
120
Dagar att skapa
700
Besökare om dagen
[social_buttons nectar_love=”true” facebook=”true” twitter=”true” pinterest=”true” ]

Om du gillar detta projekt, ta en sekund och dela med dig!