JPBar

Webbdesign och nyhetsbrevstjänst
för en ny spännande vinklubb

Om JPBar

JPBar är ett spännande nytt koncept som bygger på utvalda värdrestauranger som serverar Jacques Picard Champagne tillsammans med goda rätter i en trevlig miljö. Restaurangerna förnyas varje månad och erbjuder en möjlighet att uppleva nya ställen och nya intryck genom att vara medlem. Som medlem får man förhandsinformation om var JPBar finns just nu och erbjudanden på att köpa Jacques Picard Champagne.

Vår approach

JPBar behövde en snygg säljande hemsida som kunde konvertera besökare till medlemmar samt förvalta befintliga medlemmar. Eftersom värdrestaurangerna varierar varje månad är hemsidan en viktig plattform för att informera om var nuvarande JPBar finns – därför var det viktigt att hemsida var extra lätt att uppdatera. Dessutom integrerade vi hemsida mot medlemsregistret så att det är enkelt att både bli medlem och avsluta sitt medlemskap direkt på hemsida.

Byggd för att förena design med funktion

Hemsidan för JPBar behövde fylla två viktiga funktioner: att omvalda besökare till medlemmar och förvalta befintliga medlemmar. Det var viktigt att säkerställa att befintliga medlemmar enkelt kunde hitta aktuell information om JPBarer, hantera sitt medlemskap och avsluta sitt medlemskap. Dessa viktiga funktioner fick inte störa den övriga grafiska profilen och samtliga integreringar mot medlemssystem och nyhetsbrev var därför tvungna att vara helt anpassade enligt hemsidans grafiska profil.

Besök hemsidan

Perfekt på alla enheter

Självklart skapades hemsidan med mobilanpassad kodning som gör att hemsidan anpassar sig automatiskt efter enheten man surfar med. Det underlättar enormt vid kontaktförfrågningar eftersom länkar till telefonnummer och mejl automatiskt triggar respektive app i en smartphone.

Eftersom skärmarna på mindre enheter gör att mindre information får plats anpassar sig hemsida därefter. Exempelvis hamnar den viktigaste informationen högst upp, menyer byter till dropdown-menyer och retinaversioner av bilder visas på skärmar med retinaupplösning. Detta gör att hemsidan ser sitt bästa ut på alla möjliga skärmar med olika upplösningar.

Besök hemsidan

Åldersverifiering

Eftersom innehållet på JPBar endast riktar sig mot vuxna behövde vi skydda hemsida för minderåriga. Enligt lag måste hemsidor med alkoholhaltiga drycker tillfråga besökaren om ålder innan man kan gå vidare. Vi implementerade en lösning som skyddar samtliga sidor, oavsett vilken sida man länkas in till. Man får sedan svara på om man är över 25 år gammal, och svaret sparas sedan så att man inte behöver bekräfta sin ålder varje gång man besöker hemsidan i framtiden!

Besök hemsidan
20
Antal sidor
21
Dagar att skapa
10774
Rader kod

[social_buttons nectar_love=”true” facebook=”true” twitter=”true” pinterest=”true” ]

Om du gillar detta projekt, ta en sekund och dela med dig!