Sailmarine Yacht Charter

Webbdesign och webbmastertjänst för Sailmarine AB

En branchanpassad lösning

Sailmarine AB är ett båtcharterföretag som behövde ett modernt och snyggt sätt att presentera sin charterverksamhet på. Hemsidan ställde krav på en mängd avancerade funktioner som integrerade bokningsformulär, flygsökmotor och inloggning för uthyrningsagenter. Efter en nogrann behovsanalys kunde vi ta fram en hemsida helt anpassad till företagets behov.

Besök hemsidan

Sökmotor för flyg, hyrbil och hotell

En viktig aspekt med hemsidan var att göra det så enkelt som möjligt för kunder att boka en seglingsupplevelse. Eftersom många kunder hyr båt utomlands implementerade vi en sökmotor för både flyg, hyrbil och hotell direkt på hemsidan. Detta innebär att kunderna kan boka allt som behövs för semestern utan att lämna hemsidan. Flygsökmotorn söker igenom alla stora flygbolag, inklusive Norwegian.

Integration med heltäckande bokningssystem

För att hantera egna kunder som skall boka båtar i Sverige och dessutom erbjuda uthyrning utomlands via agenter krävdes en koppling till ett bransch-täckande bokningssystem. Vi integrerade bokningssystemet med hemsidan så att kunder kan söka, hitta detaljerad information och boka lediga båtar direkt på hemsidan. Allt sker direkt på samma sida i samma grafiska stil för en enhetlig upplevelse.

Besök hemsidan
162
Antal sidor
153
Dagar att skapa
500
Besökare om dagen
[social_buttons nectar_love=”true” facebook=”true” twitter=”true” pinterest=”true” ]

Om du gillar detta projekt, ta en sekund och dela med dig!