5 Anledningar att välja Olnhausen Design

En komplett lösning

Genom att kombinera webbdesign med fotografi och film erbjuder en helhetslösning med mycket mer än bara en hemsida – vi hjälper er skapa en konkurrenskraftig närvaro på internet. Vi är er helhetspartner för digitala medier.

Vi kan er bransch

Vi har designat och byggt hemsidor till allt från bostädsrättsföreningar, bagerier och researrangörer till bemanningsföretag, byggfirmor och tillverkare av reningsverk. Med erfarenhet från kunder inom alla olika branscher så har vi en lösning som passar just er.

Vi tänker mobilanpassat

Över 70% av alla mobiler som säljs idag i Sverige är smartphones. Kombinerar man detta med surfplattor så är användningen av mobilt internet genomgående och ständigt ökande. På mobilen finns andra förutsättningar än på datorn som mindre skärmar och långsammare uppkoppling. Vi förstår vikten av att erbjuda webblösningar som fungerar på mobila enheter.

Personlig support

Vi har inga långa telefonköer. Upptäck fördelarna med en personlig kontakt som kan just ditt projekt utan och innantill. Vi hjälper er analysera vad som fungerar för just ert företag.

För företagare av företagare

Vi förstår vikten av att hålla en budget oavsett storleken på ett företag. Vi har därför anpassat våra webblösningar för att ge högst ROI. Dessutom lämnar vi alltid ett konkret fast pris innan vi sätter igång. På så vis slipper ni oroa er för några överraskningar.

Vi har nöjda kunder

Ett stort och varmt TACK till Olnhausen Design för ShapeYourLifes nya websida. Det har varit väldigt effektivt och smidigt att jobba med Olnhausen Design…Jag är väldigt nöjd med slutresultatet. Webbsidan uttrycker företagets själ på ett bra sätt.

Sabina, ShapeYourLife

Vi har fått otaliga komplimanger angående hemsidan, och vi kan inget mer göra än att tacka Oliver för ett suveränt jobb.

Lucy Bai, Nobel NightCap

Oliver är snabb, kunnig och effektiv. Han överraskar mig ständigt med sina kreativa lösningar.

David Ridemar, Bygga Bostäder AB

Working with Olnhausen Design is a pleasure! Oliver is a great consultant; eager to meet the project targets, creative in finding well working solutions and highly professional in delivering on time and with great quality!

Anne Wolf, LEAD Network