Modern och mobilanpassad

webbdesign ger er förutsättningarna för fler nöjda kunder

1. Endast den senaste tekniken inom webbdesign – med bakåtkompatabilitet

Webbdesign är en bransch i stadig förändring. Det kommer ständigt nya datorer, webbläsare, programmeringsspråk och enheter som alla skall fungera med just er hemsida. Vi tillämpar det allra senaste inom HTML5 och PHP-programmering för att bygga er hemsida med den allra senaste tekniken. Det innebär dock inte att man måste ha den senaste datorn för att komma åt er hemsida. Vi förstår att en hemsida måste vara tillgänglig för alla och ser till att den fungerar även med en lite äldre webbläsare.

2. Vi skapar hemsidor som är mobilanpassade

Idag använder den moderna konsumenten inte bara datorn för att söka information utan även smartphones och surfplattor. Antalet internetuppkopplade apparater ökar ständigt och nu börjar även smarta TV-apparater göra debut. För att kunna erbjuda den bästa upplevelsen som möjligt för era kunder behöver er hemsida fungera bra på alla dessa olika enheter.

Responsive Web Design (RWD) är ett sätt att skapa hemsidor som anpassar sig automatiskt efter storleken på skärmen man surfar med – detta resulterar i bästa möjliga surfupplevelse och det blir enklare att hitta informationen man söker. För att se effekterna av RWD så kan ni testa att surfa in på denna sida från en smartphone eller dra ihop fönstret.

3. En hemsida från Olnhausen Design är både säker och framtidssäker

En hemsida från Olnhausen Design är byggd på Open Source programvara som har granskats av utveckare över hela världen. Mjukvaran uppdateras ständigt med nya buggfixar och säkerhetsuppdateringar. Olnhausen Design följer riktlinjerna om programmering i WordPress för att leverera en hemsida som är motståndskraftig mot intrång – även om det innebär lite mer utvecklingstid.

Börja skapa er hemsida